2010年8月29日 星期日

英語吵架必備 20 金句

. 2010年8月29日 星期日

1. You make me sick! 你真讓我噁心!
2. What’s wrong with you? 你怎麼回事?
3. I’m very disappointed. 真讓我失望。
5. You’re a jerk! 你是個廢物/混球!
6. Don’t talk to me like that! 別那樣和我說話!
7. Who do you think you are? 你以為你是誰?
8. What’s your problem? 你怎麼回事啊?
9. I hate you! 我討厭你!

10. I don’t want to see your face! 我不願再見到你!
11. You’re crazy! 你瘋了!
12. Are you insane/crazy/out of your mind? 你瘋了嗎?
13. Don’t bother me. 別煩我。
14. Knock it off. 少來這一套。
15. Get out of my face. 從我面前消失!
16. Leave me alone. 走開。
17. Get lost.滾開!
18. Take a hike! 哪兒涼快哪兒歇著去吧。
19. You piss me off. 你氣死我了。
20. It’s none of your business. 關你屁事!

相關文章:

0 意見:

張貼留言