2011年12月14日 星期三

接受邀請英文信範例

. 2011年12月14日 星期三

李先生:


感謝您邀請我參加您和夫人下週六為您兄弟舉行的晚宴。我將很高興出席,並愉快地期待著見到您的兄弟。



_______________________________

Dear Mr. Lee(收信者名字),


Thank you for your kind invitation to the dinner you and Mrs. Lee(邀請者名字) are giving next Saturday (時間)for your brother(宴會主角名字). I shall be very happy indeed to come, and look forward with pleasure to meeting your brother.
 
Yours sincerely

_______________________________

相關文章:

0 意見:

張貼留言