2012年2月12日 星期日

美國口語俚語(2)

. 2012年2月12日 星期日

1.keep one‘s shirt on保持冷靜
Keep your shirt on. He didn‘t mean to offend you. That‘s just the
way he talks.
保持冷靜。那只是他說話的慣常方式,他並非有意要冒犯你。
2.cool it冷靜一點
Cool it. You are making me mad.
冷靜一點。你快把我逼瘋了。


_______________________________
  3.joy ride兜風
   Let‘s go for a joy ride.
   讓我們去兜兜風。
   4.rap說唱樂
   Do you like rap music? I have trouble understanding the words.
   你喜歡說唱音樂嗎?我聽不太懂其中的歌詞。
   5.red-letter day大日子
   This is a red-letter day for Susan. She made her first sale to a very
   important client.
   今天是susan的大日子。她和一個非常重要的客戶做成了第一筆生意。

_______________________________

相關文章:

0 意見:

張貼留言