2015年10月15日 星期四

交通常用英文

. 2015年10月15日 星期四

Is there an airport bus to the city? 這裏有從機場去市中心的巴士嗎 ?
Where is the bus stop (taxi stand)? 巴士車站在哪里 ?
How much does it cost to the city centre by taxi? 乘計程車到市中心需要多少錢


_______________________________

Keep the change, please 不用找錢了
Take me to this address, please 請拉我去這個地址
How long does it take to go to the city centre ? 到市中心需要多長時間?
Stop here, please 請停下來。
What time does it leave? 幾點發車?
Where can I get a ticket? 在哪里賣票?
Could you tell me when we get there? 請問幾點能夠到達那裏。

_______________________________




相關文章:

0 意見:

張貼留言