2016年6月20日 星期一

安慰常用句型

. 2016年6月20日 星期一


    1. I hope nothing is wrong. 我希望一切順利。

    2. I know how you feel. 我知道你的感受。

    3. Sorry to hear that. 聽到這個消息我很難受。




_______________________________

    4. You’re on your own. 你得靠自己了。

    5. My heart bleeds for you. 我也為你感到難過。

    6. You win some, you lose some. 有得有失。

    7. May I help you? 我能幫忙嗎?

    8. Are you making progress? 有進展嗎?

_______________________________





相關文章:

0 意見:

張貼留言