2016年10月11日 星期二

守財奴、小氣鬼的英文翻譯

. 2016年10月11日 星期二


He's very tightfisted. 他很吝嗇。

Her boss is a skinflint. 她老闆是個一毛不拔的人。

She never wants to splash the cash. 她出手從不大方。

He's a real scrooge. 他是個不折不扣的守財奴。

He is a very stingy person. 他是個很小氣的人。

_______________________________

What a miser! 真是個吝嗇鬼!

He's not a generous person. 他不是個慷慨的人。

She's such a penny pincher. 她真是個守財奴。

He's such a tightwad. 他真是個小氣鬼。

Money means everything to her. 她視錢如命。

_______________________________





相關文章:

0 意見:

張貼留言