2016年11月24日 星期四

用地道英語表達改變

. 2016年11月24日 星期四


1. A leopard cannot change its spots. 江山易改,本性難移。

2. Circumstances change cases. 事隨境遷。

3. Things do not change; we change.萬事不變,是我們在變。

4. His moods change quickly. 他的心情變化不定。

5. Honors change manners. 態度隨地位改變。



_______________________________

6. You haven’t changed a bit!你一點都沒變!

7. I changed my mind. 我改變主意了。

8. Drop it, let's change the subject.別說這個了,咱們換個話題吧。

9. Table friendship soon changes. 酒肉朋友難長久。

10. Where do I change buses? 我在哪裡換車?

11. I have to change down now. 我現在得減速了。

12. He is sensitive to weather change. 他對天氣變化很敏感。

_______________________________





相關文章:

0 意見:

張貼留言